Anne Hathaway-životopis

8. února 2008 v 12:39 | ©Medushka |  Anne Hathaway
nne se narodila 12. listopadu 1982 v Brooklynu, New York, USA. Annino znamení je štír. Anne má dva bratry a její matkou je jevištní herečka Katka McCauley, zatímco otec Gerard je právníkem. anne vyrůstala v New Jersey a je vegetarián.

Obrázek “http://www.grose.us/pics/anne.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
Filmografie:

Brokeback Mountain (2005) jako Lureen
Havoc (2004) jako Allison
Princess Diaries 2: Royal Engagement, The (2004) jako Mia Thermopolis
Ella Enchanted (zakletá Ella) (2004) jako Ella of Frell
Nicholas Nickleby (2002) jako Madeline Bray
Other Side of Heaven, The (2001) jako Jean Sabin
Princess Diaries, The (2001) jako Mia Thermopolis
Tv Serila
"Get Real" (1999) TV Series jako Meghan Green

Nominace:
Mladá umelecká nominace za nejpepší "Performance v TV Serialu" (Get Real, 2000)
Byla nominována pro "Breakthrough Female" (Princess Diaries) v MTV filmovích cenách 2002, ale ztracený pro Mandy Moore.
Byla nominována pro the Paper Mill's "Rising Star Award" pro nejlepší vysoko školní výkon hereckou v New Jersey.
Byla nominována pro rok 2002 jako dospívající herecka zvolená na odmenu v nejlepší herecce/komedie (Princess Diaries) sérialová kategorie
Adresa:
Anne Hathaway
William Morris Agency
One William Morris Place
Beverly Hills, CA, 90212, USA
Zajímavosti:
- má 2 bratry.
- dcera jevištní herecky ' Katka McCauley'.
- má stejné jméno jako William Shakespeareova manželka, Anne Hathaway
- je vegetarián
- otec Gerard je právní zástupce, matka Katka je zpevák/herecka.
- vyrostla v New Jersey
- byla nominovaná pro papírový Milluv "Rising Star Award" pro nejlepší vysoko školní výkon hereckou v New Jersey
- bylá nominovaná pro v roce 2002 jako dospívající zvolená herecka v nejlepší herecce/komedie (princezniny deníky) sériová kategorie
-rodice Gerard a Katka navštevovali La Salle univerzitu ve Filadelfii behem 1970s promování jeden rok oddelene.

Obrázek “http://perso.wanadoo.fr/corset/commun/galeries/celeb5/images/anne_hathaway.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://www.hollywoodcultmovies.com/assets/images/AnneHathaway1.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.Obrázek “http://www.wallpaper-land.com/Celebrites-fem/Anne_Hathaway/Anne_Hathaway3464wp10_800.jpg” nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama